tisdag: skola, träning och trött...

Tisdag och idag var det dags att gå till skolan. Bra tycker jag, för då har jag en anledning att släpa mig ur sängen...
Blev en förmiddag om ortopedi, roligt ämne btw! Under eftermiddagen skulle någon komma och föreläsa om hur det är att leva med reumatoid artrit, säker intressant, men jag pallade inte å va kvar, så nu är jag hemma!
Ska vila lite och kanske, förhoppningsvis, få lite plugg gjort...

FRUSTRATION
:
Blir så trött på folk som lovar att höra av sig, men aldrig gör det! Vill få reda på om det går att plugga i USA nästa höst, vill så gärna! Men får ju som sagt aldrig svar... och studievägledaren som jag mailade har inte svarat på mailet överhuvudtaget. Trevligt med sånt där, man känner sig så otroligt bra behandlad! Risken med allt är att jag helt tappar orken och bara skiter i allt...vore så synd, för jag vill verkligen komma iväg! Såååååå trött på sån okompetent personal, funkar aldrig i skolor. Har varit med om det alltför många gånger...

Ikväll blir det fotbollsträning, skoj, men drygt att hela tiden gå runt med en stor klump i magen av oro inför hur det ska bli nästa säsong... går åt mkt energi till att oroa sig för det vill jag lova...
Hur fan ska jag orka utan alla underbara i laget??????????????????????

Ja, vad ska jag säga...ännu en bitter dag...längtar som en galning till thailand; sol, bad och semester! Gud va underbart!

Ta bort mej härifrån...


kväll...

då var det kväll och dagen slut, är såå trött, ska snart sova...
gick bra på passet idag, det var knökfullt, så himla roligt att folk gillar det!

fick lite uppgifter idag som jag måste börja fundera på... måste börja få lite egna åsikter och våga stå för dom... våga säga ifrån och tro på mig själv...väldigt ovant! men behöver verkligen tränas på!
Uppgift 1: Vad är du bra på?

Helt ärligt...hmm... jag är bra på att sjunga faktiskt... inte så många som vet om det.... här kommer det stora avslöjandet. Ett läskigt avslöjande...Jag sjunger i mariakören i domkyrkan... är sopran och älskar att sjunga! 1/11 är det konsert, G. Faurés Requiem, så himla fint är det! Inte många i mitt "nuvarande" liv som vet om att jag sjunger. Förut var sången mitt liv, men sen hände nåt..eller..ja, ganska mycket... men ja...

då vet ni

Vet inte varför det är så jobbigt att berätta...


och oj vilken munter dag!

eller inte... jag känner mej verkligen så dryg, men idag känns allt åt helvete....
måndagar är ju aldrig roliga...
ingen skola idag, jobbigt tycker jag för jag får aldrig in några rutiner såna dar, skulle kunna sova hela dan helt ärligt...
men strax blir det en morgonpromenad och sen lite plugg hade jag tänkt, men är så dålig på å plugga just nu! det är så mycket så jag vet inte var jag ska börja.... kommer aldrig hinna igenom allt!

ikväll blir det träning, dags för step-pass igen. bokningen var full, så det blir nog ganska mycket folk! Kul!
Är så trött på min fot bara, den är svullen och gör ont..herregud va segt det är!!! Menmen...

Nehe, nu ska jag dra mej ut å få lite frisk luft....

fredag och full fart mot helgen!

Fredag idag, så jäkla skööönt! Bästa dagen på hela veckan! När man kommer hem och har hela sköna fredagskvällen och helgen framför sej!!! Me like!!! Var först lite sugen på after worken, men sen blev det inte så. Skure åkte ju till Italien t.ex. Men rätt skönt å vila också. Jag å erik ska kolla film, myyyys!

Har varit i skolan idag, vi fick studiebesök av sjukgymnaster som jobbar inom lite olika områden. IVA/kirurgi, lungmedicin och kardiologi var det idag. Är väl inte riktigt någon av de inriktningarna jag är sådär väldigt intresserad av, men det var rätt kul att höra även om det blev lite segt i längden. Jag är ju inne på att jobba inom ortopedi, så himla kul när jag får gå med Katja på ortopedkliniken på sjukhuset. Lite privatpraktik under hösten, aldrig fel! Var ju där i somras också, superroligt!!! Ger så otroligt mycket att få följa med och komma ut lite dagar här och där.

Sen fixade jag lite viktiga grejer på eftermiddagen och efter det så skjutsade jag lotta + 4 andra till stationen, dom skulle med tåget till sthlm för å gå på föreställning ikväll. Skoj, hoppas de får roligt! Fick köra lottas stora saab, som tur var krockade jag inte, vi blev faktiskt kompisar rätt snabbt jag å bilen haha... Jag är ju inte direkt känd för att vara någon hejare bakom ratten ;)

Sen blev det träning. Skulle egentligen gått på step på Njoy, men SOM TUR VAR kollade jag på internet innan och upptäckte att de gjort en schemaändring, det var strip aerobic istället... absolut INTE min grej, så det var tur att jag råkade kolla innan jag glatt vandrade iväg dit för att köra step!
Fick bli danspasset på friskis istället. Roligt pass, men lite jobbigt eftersom jag tidigare varit ledare på det passet men fick ta en paus nu under hösten pga min depression. Den gör liksom att jag inte orkar allt jag egentligen skulle vilja... tråkigt men sant... anna var jätteduktig iaf!!!

Så nu sitter jag här, ska snart bli lite mat och sen, som sagt, mys i tv-soffan!
Imorrn blir det jobb...

Hittade en jättegammal vimmelbild på mej och skure, tänkte presentera den här... haha...
jag med långt blont hår, var inte igår!
jättegammal vimmelbild!                        those were the days, sis   
                                                                 saknar dej sweetheart


Torsdag...

Den här dagen kan enkelt sammanfattas med ett enda ord : ÅNGEST
Välkommen till min verklighet... så ser mitt liv ut för det mesta känns det som...
Är så sjukt trött på det så jag spyr, men kämparkämparkämpar...

Till råga på allt fick jag ett brev på posten från MHE-kliniken(!). Där i låg en hel bunt med papper, en enkät med frågor om hur man mår idag, x antal månader/år efter avslutad behandling. Detta brev gjorde direkt att jag fick svårt att andas och minnena bara sköljde över mej... Usch och fy för tiden man var inlagd där, det året var ett rent jävla helvete... så jag känner överhuvudtaget INTE för att svara på några jäkla frågor, vill inte bli påmind, stänger av allt sånt direkt. Anorexin är inte en del av mitt liv längre, och kommer aldrigaldrig att bli igen...
Även om en del hjärnspöken tyvärr finns kvar, sjukdomen har lämnat djupa spår...

Har varit i skolan hela förmiddagen, orkade pallra mig dit tillslut, mycket bra jobbat Helena!
Får inte låta depressionen vinna...
Imorrn är det iaf fredag, min RÄDDNING just nu. Älskar fredagar...!
Ska bli så skönt med helg, även om jag ska jobba.

Eftermiddagen borde spenderas med huvudet i skolböckerna, men får se hur mycket jag verkligen får gjort. Känner mig själv alltför väl såna här dagar... brukar väl gå sådär med pluggandet då, vill mest bara sova...
Men måste fixa med lite annat också, hyran ska betalas bl.a Även om jag nu inte bor där... hoppas kunna klara av det snart igen!

Vill skicka lite extra kramar idag till Anna och Alexandra! Fortsätt kämpa! GE ALDRIG UPP!

Vore det inte bra om en sån här ruta kunde ploppa upp i dataskärmen nån dag???
Vore ju guld!



Jaja, nu ska jag sluta med mitt negativa snack, rycka upp mej och ta tillvara på dagen. (säkert)

Onsdag...

Jaha, då var det en ny dag = nya tag
Helgen närmar sej!
Idag blir det lite av varje, först sjukhuset sen skolan, naglarna ska fixas och ikväll är det sjunga som gäller.
En heldag helt enkelt. Hinner inte med nån träning idag = ÅNGEST, menmen...
Saknar syrran så himla mkt! Mitt lilla hjärta... Du är allt!!!
      

träning

ikväll blir det träning. skoj! men har ont i foten, mindre roligt att den krånglar så jäkligt! Har ju gått ett HALVÅR sen jag skadade den...suck... Man vill ju speeela!


onsdag...

Dagen såhär långt:
Gick upp tidigt och tog en morgonpromenad, skööönt! Gjorde mej i ordning och sen var det bara att ta tag i pluggandet. Går väl sådär, så himla mkt som ska in, känns som den här tentan aldrig kommer klaras... Menmen, bara å kämpa på....
Har iaf läst några timmar nu om metabola syndromet, diabetes, insulinresistens,hypertoni, lipidrubbningar och massa sånt...helt snurrig av alla symtom, behandlingar och mediciner hir och dit. Undrar om man behöver kunna medicinering och sånt noga???

Nu har jag iaf precis käkat lunch, hoppas på lite ny energi till eftermiddagens plugg...

Här hemma, ja i mammas och pappas villa då, håller köket på att göras om. Så det är snickare, rörmokare, elektriker och jag vet inte vad här hela dagarna. Lite drygt nu när det är så rörigt, men kommer bli grymt fint!
Men, som sagt, en aning rörigt nu!!! Kolla här:

en aning rörigt nu, men väggen är borta så det kommer bli jättefint och stooort!         här är det högst tillfälliga köket. i hobbyrummet i källaren på pingisbordet: en mikro, två campingkokplattor och grejer överallt!        och här är den tillfälligt kombinerade tvättstugan och kök/diskbänk        äta får man göra här. ett litet bord intryckt mellan datorerna och tv-soffan
 

just det!

köpte en ny jacka idag, lite höstig, föll direkt


favorit...

Fick Pink, "I´m not dead tour" -Live at Wembley, när jag fyllde år förra veckan. Jag å syrran såg konserten live i sthlm och den va sååå bra!
Här är min favoritlåt, så jäkla bra! Texten är så klockren...

Måndag...

Då var det måndag...igen... känns som att det alltid är måndag.... längtar redan till helgen!
Kan ju låta lite bittert, men ja, jag är deppig idag igen...en gammal vana liksom...eller nåt.... jävligt trött på det är jag iaf

Lyckades fixa lite med bloggen igår iaf, även om jag inte lyckades byta adress, men det får va helt enkelt.

Idag blir det lite plugg igen, har ju gaaaalen ångest inför tentan 24 oktober. Hur mycket som helst som måste fastna! Herregud! Jag blir tokig! Så snart ska jag ta och fördjupa mig lite i hjärtsviktens underbara värld.

Eftersom jag inte klarat av att bo själv på ett tag, bor jag för tillfället hos mina föräldrar. (Jobbar på att försöka flytta snaaart igen). Och här ska köket göras om under de närmaste två veckorna. Något förvirrande, det står grejer precis överallt. T.ex får man fixa sin frukost i tvättstugan i källaren och så får man springa upp till övervåningen och hämta grejer från kylen som just nu står mitt i vardagsrummet, hej och hå! Menmen, det får gå, kommer bli grymt snyggt med nytt kök!

Ikväll blir det step-passet igen. Ska försöka peppa upp mej lite så man kan göra ett bra jobb. Jobbigt att känna att man måste leverera någonting bra, motionärerna betalar ju för att gå på passet och få bra träning så, bara att bita ihop.

Annars har helgen varit lugn. Skönt, men lite för mycket tid för att tänka kanske, det är inge bra för mej.
Söndagen avslutades med en förlorad match igen, FAN va surt.... Fy fan vilken skitsäsong.... uschusch...får se vad som händer nu...jag vill iaf fortsätta spela, får byta lag i värsta fall om många hoppar av...

Jaja, nu ska jag sluta, dags att ta tag i dagen och försöka göra nåt vettigt...
Men vem bryr sej...

Lääängtar till thailand
thailand blir min räddning i vinter, läääängtar!

problem...

men gud, hur svårt kan det va? jag är så otålig och vill bara kunna allt på en gång!
hur lägger man in bilder och fixar lite snyggt??? Och SNÄLLA, vet någon hur jag kan ändra webadressen?? Det går typ inte!!!

Snart dags för match by the way, försöker ladda...

Eee??

Då var det dags att börja blogga då... kunde inte hålla mej! Tydligen hade jag ett jättegammalt bloggkonto, så nu vet jag inte hur jag ska kunna ändra webadressen. Någon som vet??? Jag fattar noll...


RSS 2.0