fredag och full fart mot helgen!

Fredag idag, så jäkla skööönt! Bästa dagen på hela veckan! När man kommer hem och har hela sköna fredagskvällen och helgen framför sej!!! Me like!!! Var först lite sugen på after worken, men sen blev det inte så. Skure åkte ju till Italien t.ex. Men rätt skönt å vila också. Jag å erik ska kolla film, myyyys!

Har varit i skolan idag, vi fick studiebesök av sjukgymnaster som jobbar inom lite olika områden. IVA/kirurgi, lungmedicin och kardiologi var det idag. Är väl inte riktigt någon av de inriktningarna jag är sådär väldigt intresserad av, men det var rätt kul att höra även om det blev lite segt i längden. Jag är ju inne på att jobba inom ortopedi, så himla kul när jag får gå med Katja på ortopedkliniken på sjukhuset. Lite privatpraktik under hösten, aldrig fel! Var ju där i somras också, superroligt!!! Ger så otroligt mycket att få följa med och komma ut lite dagar här och där.

Sen fixade jag lite viktiga grejer på eftermiddagen och efter det så skjutsade jag lotta + 4 andra till stationen, dom skulle med tåget till sthlm för å gå på föreställning ikväll. Skoj, hoppas de får roligt! Fick köra lottas stora saab, som tur var krockade jag inte, vi blev faktiskt kompisar rätt snabbt jag å bilen haha... Jag är ju inte direkt känd för att vara någon hejare bakom ratten ;)

Sen blev det träning. Skulle egentligen gått på step på Njoy, men SOM TUR VAR kollade jag på internet innan och upptäckte att de gjort en schemaändring, det var strip aerobic istället... absolut INTE min grej, så det var tur att jag råkade kolla innan jag glatt vandrade iväg dit för att köra step!
Fick bli danspasset på friskis istället. Roligt pass, men lite jobbigt eftersom jag tidigare varit ledare på det passet men fick ta en paus nu under hösten pga min depression. Den gör liksom att jag inte orkar allt jag egentligen skulle vilja... tråkigt men sant... anna var jätteduktig iaf!!!

Så nu sitter jag här, ska snart bli lite mat och sen, som sagt, mys i tv-soffan!
Imorrn blir det jobb...

Hittade en jättegammal vimmelbild på mej och skure, tänkte presentera den här... haha...
jag med långt blont hår, var inte igår!
jättegammal vimmelbild!                        those were the days, sis   
                                                                 saknar dej sweetheart


Kommentarer
Postat av: Sis

FREDAG ÄR JU MIN FAVVODAG MED :D:D:D:D:D:D

Skönt med en myskväll... har samma här. Alla ärifrån har typ åkt hem denna helg/familj är på besök denna kväll så jag myser för mig själv.. Men det är ok faktiskt.

Har varit en sväng på stan.. brände lite i fickan..haha. Älskar MONKI!!! YEY!

Saknar dig gullunge<3 Men snart ses vi ju. Puss puss <3<3<3<3<3

2008-09-26 @ 21:04:56
Postat av: Helena

Jaaaa! Inte många dar kvar nu tills vi ses!!! YEY!!!

puss<3<3<3

2008-09-27 @ 08:21:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0